|
Форум Наследие Большие проекты The Kingdom of Kaliron Загальне обговорення |
Загальне обговорення |
|
|
Templar#2Мої враження:
- хороший вступ; - незбалансована команда(але це наша біда а не мастера); - чому Вова генерив перса на ходу?(але плюс йому за імба-комбінацію класів); - чому перший монстр з 1 удару нас вбиває? - ДМ не знав що я біотик, хоча на самому початку мене питав; - Тіма поводилась натурально, тобто відповідно до того що знає персонаж а не що знає реальна людина; - Продумана адаптація до космосу, хоча і була парочка загонів; - Події розвивались активно(не затягувалось 3 хв подумати що робити, перевірити всі можливі деталі); - Наш механік не знає ролі свого класу(якщо він Ардент то він лідер а не контролер) - Незнаю як у всіх, але в мене в передісторії був неймовірний акцент на війну між людськими фракціями, а зараз всі зі всіма дружать про війну не згадують ніби нічого не було; - Давати шанс на успіх 1/4 коли по історії я мушу це зробити - неправильно. - Взагалом мені сподобалось, треба врахувати зроблені помилки і йти далі, і придумати що робити з Вовою. |
Nikikin#3- чому Вова генерив перса на ходу?(але плюс йому за імба-комбінацію класів); - То запитання в цілому до нього.
- чому перший монстр з 1 удару нас вбиває? - Сильний монстр, мав вам показати, що небезпека всюди. Смерть на кожному кроці. - Незнаю як у всіх, але в мене в передісторії був неймовірний акцент на війну між людськими фракціями, а зараз всі зі всіма дружать про війну не згадують ніби нічого не було; - Запхати все в першу зустріч це була б каша, очікуй подальшого розвитку |
|
BlacK_RaveN#5Ну, така молодь як я наприклад, взагалі про війну мало що знає, далеко від мене + 23 роки всього)
|
|
| |||
| |||